zaterdag 2 juli 2011

(BIJNA) 10 JAAR GETROUWD!Ik weet het, officieel vier je pas een feestje na 12 1/2 jaar huwelijk, maar wij zijn toch al trots, dankbaar en blij met onze Tinnen Bruiloft, 13 juli aanstaande.

Wie had dat gedacht? Nou, wij wel eigenlijk.
Al op het verlovingsfilmpje in Venetiƫ 2001, klinkt het 'tot de dood ons scheidt'. Maar dan nog, dat hebben er wel meer gedacht, je weet nooit hoe het loopt en je kan ook na drie jaar allebei onder de grond liggen.

Nee, we gaan geen publiek feest geven, maar even de vlag uitsteken mag wel...
Tien jaar enthousiast monogaam, geen gedonder, geruzie of mindere periodes, en als kroon op alles maar liefst vier prachtkinderen.

We trouwden precies een jaar na onze eerste nacht, dus eigenlijk is het al elf jaar 'aan'.
Dat eerste jaar legde ik vast op de cd "Ja, ik wil!", middels 18 vertaalde klassieke aria's en liederen. Ons 'trouwalbum'.
Voor dit jaar maakte ik de cd "Ik hou van jou!", met 15 vertalingen en 2 eigen nummers die ons 'gelukkig getrouwd'- gevoel het best benaderen.
Hij kwam al op Valentijnsdag uit, maar 13 juli zal ik het titellied lanceren op YouTube, met een clipje samengesteld uit de gezinsfilmpjes van de afgelopen 10 jaar. Ik ben die meer dan 30 uur aan mini-dv bandjes nu aan het monteren. Tot dan nog even de 'oefen-versie' aan de piano...


7 opmerkingen:

 1. Vet cool Rot, alvast gefeliciteerd!! En nog 50 jaar erbij natuurlijk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik krijg echt zo'n grote glimlach op mijn gezicht van dit heerlijke filmpje. Alvast gefeliciteerd met 11 jaar Jan&Daan geluk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grinnik, wat een feest. Super lollig fimpje een gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met jullie komende jubileum! Fijn dat jullie sprookjeshuwelijk nog steeds bezig is met: ze leven nog lang en gelukkig ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. echt mooi. jullie twee. alles :)

  gefeliciteerd jan. op naar...nog veel meer!  x
  wendela

  BeantwoordenVerwijderen