zondag 19 juni 2011

t/m 1 juli: 3 HALEN, 2 BETALEN!


"Ik hou van jou!" of Jan Rot zingt Randy Newman, "Di-rect doet Tommy of de hertaalde Mattheuspassie, de Schubert-cd's met Maarten Koningsberger of Marcel Beekman, de vertaalde wereldhits van o.a. An + Jan om lekker in de auto mee te bleren, Nachtlied, de operahits van de Palingvissers of gewoon het Beste van Jan Rot: voor alles geldt in de Rotshop Drie Halen, Twee Betalen. Geldt ook voor de (zang)boeken waaronder Meesterwerk! (Bij ongelijke prijzen is uiteraard de goedkoopste gratis).

Klik hier voor de Rotshop, mail je keus en maak het bedrag + 2 euro porto per bestelling over op het gegeven rekeningnummer. Ik pak alles zelf in, en stuur het zo snel mogelijk naar je toe, gesigneerd en wel (tenzij je dat vooraf afmeldt.)

"Koopt Hollandsche waar, dan helpen wij elkaar."


3 opmerkingen:

  1. Ik vroeg me af of het liedje Summertime wat je hier vorig jaar geplaatst hebt van Mungo Jerry (zo heet hij toch) ook op één van je CDs hebbt staan? Of is dat een hele rare vraag. Ik heb even gekeken maar kwam het zo snel niet tegen ... Fijne vaderdag nog, als vader van vier ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja Liene, "Als het zomer wordt" (In the summertime) staat op An & Jan Nieuw op 1, samen met andere vertaalde nummer 1 hits.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Meteorologisch is de zomer weliswaar voorbij ... maar ik ga 'm nu echt bestellen!

    BeantwoordenVerwijderen