donderdag 28 juli 2011

GROTE VAKANTIE


Nee, we zitten niet aan zee, maar lekker thuis. Even bijkomen van de baby en zo. Grote vakantie, voor het eerst sinds tijden. Meestal zet ik een groot vertaalproject op in de zomer, maar zeker deze maand heb ik er de stop opgezet. Even wat andere dingen. Eindelijk al die familiefilmpjes geupload en ge-edit, mijn kantoor opgeruimd, nieuwe kasten geïnstalleerd, ben nu de harde schijf van de videorecorder aan het leeghalen voor het Rot-archief en wil straks ook 19cm-, DAT- en minidisc-bandjes digitaliseren - allemaal van die klusjes waar ik nooit aan toe kom en nu wel. In Augustus ga ik wel weer nadenken over mijn werk.
Intussen leer ik al wel liedteksten uit mijn hoofd voor de komende tour van "Ik hou van jou!" waarbij niet alleen toppers van de gelijknamige cd en nieuwe nummers maar ook oudjes als Ik heb jou, lief (I got you, babe) en Lang en Gelukkig (happy together), allebei al eens vereeuwigd op An + Jan-cd's.
Ja, die 2x 50 minuten krijgen we wel vol, nu de zalen nog!
Maar ik hoor goede berichten. Klik hier voor de speellijst


2 opmerkingen:

 1. noem je dat vakantie? zoveel klusjes.

  ;-)

  Geniet maar van lekker-thuis-dingen-doen-omdat-het-geen-werk-is-en-daarom-fijn-is-om-te-doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jan en familie!
  Een heel fijne zomervakantie voor jullie allemaal! Onze kaartjes voor de voorstelling staan al te wachten tot het december is! Het is een tijd geleden dat we naar je voorstelling konden en we verheugen ons er nu al op! Groetjes,

  Gea

  BeantwoordenVerwijderen