zondag 23 oktober 2011

ROTJES OP SCHIPHOL

Vandaag kwam Maandagdaandag terug van een bezoek aan haar zus in Canada. Het plan was dat ik haar en Maantje Piet van Schiphol zou halen, terwijl de Rotjes bij Opa en Oma wachtten, maar negen dagen zonder Mama, het was wel mooi geweest zo, dus lekker met z'n allen in het busje, en keurig op tijd in de aankomsthal.

De deuren van Hal 3 waren dichtgeschilderd, maar om de hoek bij de bagageruimte zagen we haar al achter glas. De gulle grijns even later van Maantje Piet : "o ja, deze mensen ken ik" staat gelukkig op de videocamera.


En, oude gouden reistip: niet meteen in de auto, maar eerst de tijd nemen bij iets lekkers voor de verhalen & knuffels. De Rotjes zijn weer compleet!

7 opmerkingen:

 1. He, heerlijk om 'r weer terug te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoera! Ze zijn er weer, Daantje en Maantje! Morgen is het aan mij de beurt om te vertrekken en mijn liefjes passen, net als bij Daan, niet in mijn koffer helaas. Wie wel mee mag: jij. Op mijn Ipod, want een week zonder Geheime Liefde, dat zou wat veel zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en die grijs van vader vat alles perfect samen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha, vooral de vader had de moeder gemist denk ik ... hij keek ernaar uit dat ze terug zou zijn ! Moeder spelen is natuurlijk ook niets voor vaders !

  BeantwoordenVerwijderen