vrijdag 12 november 2010

NOG SINT EN KERSTCADEAUS NODIG?


Zojuist binnen: zes dozen verpakkingsmateriaal voor de Rotshop. Daar kan ik wel een jaartje mee voort.
Tenzij jullie allemaal als gekken gaan bestellen, natuurlijk.
Wat mag.
Is het niet voor jezelf dan voor een ander!

De Beatles & Stones cd is bijvoorbeeld een prima sintkado voor 10 euro, en zeer geschikt voor een vrolijk gedicht, zeker als de begunstigde een Beatles danwel Stones-hater is.


Het tekstboek met 234 popvertalingen is voor 15,- niet alleen een feest voor de eenzame lezer/meezinger, maar kan ook gebruikt worden als familiespel op lange winteravonden. Zing een paar regels en raad het origineel of iets dergelijks!


Speciaal om "Dit land is jouw land" (this land is your land) een mooi plaatsje te geven, stelde ik zelf de cd "Het beste van Jan Rot" samen, met de meest spraakmakende liedjes uit 30 jarig carrière. Ook deze cd met maar liefst 25 hoogtepunten kost maar een tientje. "Het gaat me niet om geld, ik wil dat die liedjes zich verspreiden."


Een van de meest speciale cd's van de afgelopen Rotjaren is De Palingvissers, met beroemde opera-aria's, onherstelbaar vernederlandst, gezongen door Bill van Dijk, Astrid Nijgh, Hans Zilver, Marjolein Meijers en mij, in fijn combo-arrangement van Jakob Klaasse.
Negen aria's voor een tientje, en voor 5,-extra krijg je er het tekstboekje met het musicalscript erbij.Nog eentje dan... Er zijn veel kerstplaten, maar geen als deze, met verrassende ver en hertalingen van kerstboomklassiekers zonder weeïg sfeertje.


En wat dacht je van de andere An + Jan cd's, Nachtlied, Di-rect doet Tommy, de Mattheuspassie, Jan zingt Schubert, cd's en zangboeken van Winterreis en Dichtersliefde, nog een laatste restje jaren negentig Rot-cd's en wat al niet meer.
slechts 2 euro porto per bestelling,

PS Er zijn ook al erg veel Jan Rot/ An & jan tracks op i-tunes

1 opmerking: